Contact

Over ons

Het verhaal van: Van Uum schilderwerken

Hoi, ik ben Jeroen van Uum, geboren in Zevenaar en vanaf 1994 werkzaam in het schildersvak. Ik heb het vak geleerd van mijn vader. Toen ik 12 was, ging ik met hem mee als vakantiehulp. Een paar jaar later koos ik voor de opleiding schilderen op de LTS in Doetinchem. Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan in de particuliere sector, maar heb ook 10 jaar in de renovatie gewerkt als meewerkend voorman. Ik heb bij meerdere bedrijven ervaring opgedaan.

Voor de liefde ben ik verhuisd naar Ulft in de Achterhoek en heb hier samen met mijn vriendin twee prachtige kinderen gekregen. Omdat ik zowel in de Liemers als in de Achterhoek heb gewoond, strekt mijn werkgebied zich ver uit: van Arnhem tot Winterswijk en Zutphen. In deze driehoek bevinden zich mijn meeste klanten, maar langere afstanden zijn geen probleem.

Over van Uum

Als toegankelijke en betrokken schilder heb ik grote liefde voor mijn vak. Authentiek vakmanschap, innovatieve producten en nieuwe technieken vormen een mooie combinatie. De uitdaging is om deze elementen te combineren. Als feedback van klanten krijg ik vaak mee dat ik denk in het totaalplaatje: advies op maat geven aan de hand van persoonlijke wensen met betrekking tot productkeuze, financiën, planning en ook het afstemmen van de werkzaamheden en samenwerking met andere vaklieden. Mijn kracht is strak en verzorgd werk leveren en de woning netjes achterlaten. Zo wordt het vegen van de tuin of het stofzuigen van een woonkamer altijd gewaardeerd.

Contact opnemen

Benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen?

Neem contact op
Authentiek vakmanschap, innovatieve producten en nieuwe technieken vormen een mooie combinatie

Contact

+31 6 12345678
vanuumjeroen@gmail.com
Ettenseweg 30
7071 AD Ulft