Contact

Glas zetten

Glas zetten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het zetten van glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten glas, onder andere enkel glas, isolatieglas en veiligheidsglas. Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Het zetten van glas is een precieze klus die vraagt om vakmanschap en ervaring. Onze glaszetters beschikken over de nodige kennis en expertise om deze klus snel en efficiënt uit te voeren, zodat u snel kunt genieten van nieuw glaswerk in uw woning of bedrijfspand. Bovendien werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat we u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Of het nu gaat om het vervangen van gebroken ruiten of het plaatsen van isolatieglas, wij bieden altijd een passende oplossing voor uw specifieke situatie. We denken graag met u mee over de beste opties voor uw woning of bedrijfspand en houden daarbij rekening met uw wensen en budget.

Naast het zetten van glas, bieden we ook verschillende andere diensten aan op het gebied van glas, zoals het herstellen van kozijnen. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing op het gebied van glaswerk.

Werk waar we trots op zijn

Bekijk alles

Benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen?

Neem contact op
Authentiek vakmanschap, innovatieve producten en nieuwe technieken vormen een mooie combinatie

Contact

+31 6 12345678
vanuumjeroen@gmail.com
Ettenseweg 30
7071 AD Ulft